18.5.2022 15:30

Ympäristöoikeusjuristien asiantuntijaklubi

Työskenteletkö ympäristöoikeuden parissa ja kaipaatko työsi tueksi kollegoiden verkostoa?

Asiantuntijaklubi toimii matalan kynnyksen keskustelufoorumina ja asiantuntijoiden kohtaamispaikkana. Klubitilaisuuksissa syvennymme ajankohtaiseen teemaan asiantuntijan alustuksella ja keskustelemme aiheesta yhdessä kollegoiden kanssa.

Asiantuntijaklubiin ovat tervetulleita ympäristöoikeuden parissa työskentelevät ja ympäristöoikeudesta kiinnostuneet liiton jäsenet.

Toista kertaa järjestettävä ympäristöoikeusjuristien asiantuntijaklubi kokoontuu etämuotoisesti keskiviikkona 18.5.2022 klo 15.30–17. Tilaisuudessa toivottuna aiheena on luonnonsuojelulainsäädännön uudistus.

Käymme läpi uudistushankkeen pääkohtia, tavoitteita ja etenemisen vaiheita. Aiheesta alustaa lakihankkeen asiantuntija, ympäristöministeriön lainsäädäntöneuvos Pasi Kallio.

Voit lähettää alustajalle kysymyksiä etukäteen ilmoittautumislomakkeella.

Tilaisuus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Ilmoittautuminen päättyy 17.5. klo 16.00.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus siirrettiin alkuperäisestä ajankohdasta 23.3. äkillisen esteen vuoksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

18.5.2022 15:30

18.5.2022 17:00

Tilaisuuden järjestää Lakimiesliitto. Tilaisuus on maksuton Lakimiesliiton jäsenille.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Minna Rahja

minna.rahja@lakimiesliitto.fi