Tapahtuman oletuskuva

29.3.2023 16:00

Zoom

Juristien monet kasvot

- Juristi yrittäjänä

 

Tapahtuman tallenne on katsottavissa jäsenportaalissa kirjautumisen takana.

Juristit toimivat yrittäjinä mielenkiintoisilla ja monipuolisilla aloilla! Oikeustieteellinen koulutus ja työkokemus yhdistettynä omaan liikeideaan ja ammatilliseen intohimoon toimivat erinomaisena pohjana yrittäjyyteen.

Juristien monet kasvot –sarjan jaksossa kuulemme tarinoita erilaisista urapoluista juristeilta, jotka ovat luoneet menestyksekästä yritystoimintaa muulla kuin lakialalla.

Webinaarissa ovat mukana keskustelemassa rekrytointiyritys Minjon Oy:n toinen perustajista Satu Lappalainen, työterveysyritys Heltti Oy:n ja lakitoimisto Fondian yksi perustajista Timo Lappi sekä smoothie- ja sandwichbaari –ketju BärBar Oy:n perustaja Jasmiina Vilpponen

 Webinaarissa keskustelemme: 

  • Panelistien urapoluista ja innostuksesta yrittäjyyteen 
  • Liikeidean syntymisestä ja yrityksen perustamisen alkutaipaleesta
  • Yrittäjyyden riskeistä, haasteista ja yllätyksistä
  • Työn merkityksellisyydestä ja onnistumisen hetkistä 
  • Hyvän yrittäjän ominaisuuksista ja juristin kokemuksen hyödyntämisestä 
  • Vinkeistä yrittäjyydestä kiinnostuneille

Webinaari on erinomainen mahdollisuus kuulla monipuolisten yrittäjien kokemuksia ja kysyä heiltä kysymyksiä! 

Juristien monet kasvot -sarja

Juristien monet kasvot -paneelikeskustelusarjassa puhutaan avoimesti ja rehellisesti siitä, millaista juristin arki on erilaisissa tehtävissä ja miten tehtäviin voi hakeutua.

Juristeja toimii mitä kiinnostavimmissa tehtävissä kansainvälisissä suuryrityksissä, pienten toimistojen yksinyrittäjinä, virkamiehinä, tuomareina ja ihmisoikeuksien puolustajina – missä tarvitaan vaikuttamista ja lakituntemusta, sieltä löydät juristin! Sarja avartaa ymmärrystä siitä, millaisia yksilöllisiä urapolkuja oikeustieteellinen koulutus mahdollistaa. 

Sarjan kevään kahdessa jaksossa teemana on yrittäjyys. Ensimmäisessä webinaarissa keskustelemme yrittäjyydestä laki- tai asianajotoimiston perustaneiden yrittäjien kanssa. Toisessa webinaarissa syvennytään yrittäjyyteen muilla toimialoilla. 

Tutustu webinaareihin:

Ilmoittautuminen 

Juristien monet kasvot -sarjan kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Juristi yrittäjänä -webinaarin ilmoittautuminen päättyy 28.3. klo 16. 

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuden tallenne on jälkikäteen nähtävillä jäsenportaalissa 29.5.2023 saakka. 

Panelisteille voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös chattikentässä webinaarin aikana. Webinaarin juontajana toimii juristi Minna Rahja

Tervetuloa mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.3.2023 16:00

Päättyy:  

29.3.2023 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Webinaarin järjestää Juristiliitto. Webinaari on maksuton Juristiliiton jäsenille.

Lisätietoja webinaarista antaa

Tuula Launonen (09) 8561 0322 tapahtumat@juristiliitto.fi