Lakimiesliiton valtakunnallinen kesätapahtuma Ruisrockissa

9.7.2022 11:00

Radisson Blu Marina Palace

Tule tapaamaan kollegoja, nauttimaan hyvästä ohjelmasta, Ruisrock-festivaaleista ja heinäkuisesta Turusta valtakunnalliseen kesätapahtumaamme!

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden tavata juristeja Turun keskustassa Radisson Blue Marina Hotellissa ja sen jälkeen jatkamme yhdessä vesibussikuljetuksella kohti Ruisrockin festivaalialuetta.

Tule mukaan!

Pääsylippuun sisältyvät

• edestakaiset vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruisrock -festivaalialueelle
  • sisäänpääsy VIP-alueelle
  • VIP-alueiden ruokamyyntipaikkoihin käyvä ruokalipuke (arvo 15 €)
  • lasi sampanjaa.

Lakimiesliiton tukeman lipun saa ostaa jäsenhintaan 194 euroa.

Jäsen voi tuoda mukanaan yhden avecin, jonka ei tarvitse olla liiton jäsen. Avec-lipun hinta ilman liiton jäsenyyttä on 244 euroa. Normaalihinta VIP-paketille, ruokalipukkeelle ja lasille samppanjaa on 290 euroa.

Lisätietoja tapahtumasta: ruisrock.fi

Lakimiesliitto on varannut VIP-lippuja 200 kpl. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Jos ilmoitat tilaisuuteen jäsenhintaisen avecin, tarvitset myös hänen jäsennumeronsa. Jos avec ei ole Lakimiesliiton jäsen, käytä avecin kohdalla omaa jäsennumeroasi.

Aikataulu

Lauantai 9.7.2022

• 11.00 Lakimiesliiton tapaaminen Turun keskustassa Radisson Blu Marina Palace Hotellissa. Tilaisuuden yhteydessä tehdään pääsylippujen check-in.
  • 12.30 Vesibussi lähtee Ruissaloon
  • 13.00 Ruisrock
  • 02.30 Viimeinen vesibussi Turun keskustaan

Mahdollisuus majoittua Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella

Lakimiesliitto on varannut jäsenilleen hotellihuoneita seuraavasti:

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone 8.-10.7.2022

• Solo 1-hengen huone 288 € / vrk
  • Solo 2-hengen huone 308 € / vrk

Varaukset 6.6.2022 mennessä Sokos Hotellien keskusmyyntipalvelusta.

Keskusmyyntipalvelu palvelee varausasioissa ma-pe klo 8.00–20.00, puh 0300 870 000, sähköposti: sokos.hotels@sok.fi.

Varausta tehdessä on mainittava hotelli sekä tapahtuman tunnus ”Lakimiesliitto Jäsenet Ruisrock” erikoishinnan takaamiseksi.

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta 12.6.2022 asti.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti ja toimitettava tilinumeron kanssa sähköpostiosoitteeseen olli.niemi@lakimiesliitto.fi.

12.6.2022 jälkeen veloitamme peruutuksista koko osallistumismaksun. Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja

Lisätietoja tapahtumasta antaa Olli Niemi, olli.niemi@lakimiesliitto.fi tai puh. 041 458 0029.

Jos tilaisuus on loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijoille sähköpostitse olli.niemi@lakimiesliitto.fi. Varasijoille otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä!

• Voit ostaa korkeintaan kaksi lippua.
  • Ilmoittautujan tulee olla Lakimiesliiton jäsen. Tarvitset ilmoittautumiseen Lakimiesliiton jäsennumerosi ja jäsenportaalin salasanasi.
  • Voit ilmoittaa mukaan yhden seuralaisen, joka voi olla Lakimiesliiton jäsen (hinta 194 €) tai ei-jäsen (hinta 244€).
    • Valitse vaihtoehdoista ensimmäinen, jos ilmoitat vain itsesi tai jos seuralaisesi on myös Lakimiesliiton jäsen.
    • Valitse toinen vaihtoehto, jos haluat ilmoittaa itsesi lisäksi liittoon kuulumattoman seuralaisen.

Lipunmyynti alkaa torstaina 7.4. klo 08.00

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto