Juristin vaikuttava ja vakuuttava esiintyminen - Webinaari

8.10.2020 09:00 - 8.10.2020 10:30

Juristin vaikuttava ja vakuuttava esiintyminen - Webinaari

Esiintyminen vakuuttavasti niin pienelle kuin suuremmallekin yleisölle on olennainen osa lakimiehen työtä. Tämä edellyttää paitsi kykyä argumentoida ja vaikuttaa kohdeyleisöön, myös taitoa selittää kompleksisiakin asioita ymmärrettävästi.

Tule kehittämään taitojasi esiintyjänä Juristin vaikuttava ja vakuuttava esiintyminen -koulutuksessamme 8.10. klo 9! Aiheina koulutuksessa muun muassa:

• Kuinka viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi vaikeista asioista?
  • Miten omia argumentointitaitoja voi kehittää?
  • Miten kehittyä taitavammaksi esiintyjäksi?

Esiintymiskoulutuksessa tarjoamme vastauksia näihin kysymyksiin sekä työkaluja vakuuttavan esityksen valmistamiseen. Lyhyiden aktivoivien tehtävien avulla analysoidaan myös jokaisen omaa valmistautumistyyliä.

Koulutus koostuu tunnin aktivoivasta luennosta sekä puolen tunnin kyselyosuudesta, jossa luennoitsija vastaa osallistujien kysymyksiin. Osallistujilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen päättyy 6.10. klo 16.

Koulutus järjestetään webinaarina Zoom-alustalla ja se on maksuton Lakimiesliiton jäsenille.

Kouluttajana toimii FT Jonna Koponen Koulutustalo JoKosta, joka on erikoistunut viestintä- ja vuorovaikutuskoulutuksiin. Koponen kouluttaa monipuolisesti yritysten, yhteisöjen ja organisaatioiden toimijoita. Koulutuksissa hyödynnetään uusinta tutkimustietoa ja aktivoivia luentoja. Koponen on yliopistonlehtori ja draamaopettaja, ja hän on työskennellyt yksityisellä ja julkisella sektorilla viestintäkouluttajana vuodesta 2002 alkaen.

jonna-koponen.jpg (688 KB)

Kuva: Sanna Pietikäinen

8.10.2020 09:00
8.10.2020 10:30

Koulutuksen järjestää Lakimiesliitto ja se on jäsenille maksuton.

Heidi Hännikäinen

tapahtumat@lakimiesliitto.fi