Tapahtuman oletuskuva

Etelä-Pohjanmaan jäsenilta: Kohtaamisia 80 vuotta

29.5.2024 17:30

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Hugo-sali

 

Yhteisen liittomme perustamisesta tulee kuluneeksi vuonna 2024 jo 80 vuotta! Tule viettämään kanssamme juhlavuotta ja tapaamaan kollegoitasi, kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja ja nauttimaan hyvästä ruoasta!

 

Ohjelma

Opastettu esittelykierros Taide- ja Kulttuurikeskus Kalevan Navetan tiloihin ja historiaan sekä tiloissa toimivaan Seinäjoen Taidehalliin.

Alkumaljat ja tervetulosanat: Aluevastaava, asianajaja Antti Koskinen.

Juristiliiton kuulumiset: Juristiliiton puheenjohtaja Tuula Linna ja Oikeus- ja koulutuspoliittinen juristi Jenni Tuomainen 

Illallinen

Tilaisuuden pukukoodi on smart casual.

 

Voit ilmoittautua tapahtumaan tämän sivun kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.5. Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan!

 

Jäsenillat vuonna 2024 ympäri maata – tule mukaan!

Aluetilaisuudet kokoavat saman alueen juristit ja oikkarit viettämään yhteistä iltaa yhdessä. Vuonna 2024 juhlimme yhdessä yhteistä 80 vuotta täyttävää liittoamme. Lisäksi jäsenilloissa paneudumme työhyvinvointiin eri näkökulmista. Strategiamme mukaisesti haluamme olla oikeudenmukaisen Suomen onnellisia rakentajia.

 

Huomioittehan, että tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia, joita hyödynnämme viestintäkanavissamme. Kerrothan tilaisuuteen saapuessasi, jos et halua tulla kuvatuksi.

Juristiliiton kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Kaikki tilaisuuksiimme ja toimintaamme osallistuvat sitoutuvat periaatteiden noudattamiseen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

29.5.2024 17:30

Päättyy:  

29.5.2024 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Hugo-sali

Nyykoolinkatu 25
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tapahtuman järjestää Juristiliitto. Tapahtuma on maksuton Juristiliiton jäsenille. Lisätietoja tapahtumasta antaa Olli Niemi, 041 458 0029, tapahtumat@juristiliitto.fi