Tapahtuman oletuskuva

Opiskelijoiden työnhaun verkkovalmennus (1/2024)

31.1.2024 12:00

Howspace

Juristiliiton asiantuntijoiden oikeustieteen opiskelijoille räätälöimä laaja työnhaun verkkovalmennus järjestetään jälleen keväällä 2024. Työnhaun valmennuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle ajantasaista tietoa ja työkaluja harjoittelupaikan sekä työnhaun tueksi.  

Valmennuksessa opit uusia näkökulmia työhakemuksen, CV:n ja LinkedIn -profiilin työstämiseen, sekä saat vinkkejä työhaastatteluun valmistautumiseen ja työsopimuksen laatimiseen. Valmennus auttaa sinua tunnistamaan omia vahvuuksiasi sekä osaamistasi, jotta voit parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää niitä työnhaussa. 

Verkkovalmennus on itsenäisesti suoritettava kokonaisuus, jossa on kuusi osaa. Jokaisessa osassa on pohjamateriaalia kyseiseen aiheeseen, materiaaliin liittyviä tehtäviä sekä itsearviointia oppimasi käytäntöön viemiseksi. 

Valmennuksen osat ovat: 

  • Oma osaaminen  
  • Työnhaun tapoja 
  • Työnhaun dokumentit  
  • Työhaastattelu ja soveltuvuustestit 
  • Työsopimus  
  • Reflektointi ja palaute 

Valmennusalusta on nyt auki ja ilmoittautuminen valmennukseen on auki non-stop periaatteella 31.7.2024 asti. Kaikki osiot ja niiden materiaalit ovat käytössäsi koko valmennuksen ajan elokuun loppuun.

 

Ajankohta

Alkaa:   31.1.2024 12:00
Päättyy:   31.8.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Howspace


Lisätiedot

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu vain Juristiliiton jäsenille.

Lisätietoja:
tapahtumat@juristiliitto.fi