Tapahtuman oletuskuva

Pride-aamupala: Sateenkaareva työelämä

25.6.2024 09:00

Hobo Hotel

Pride-viikon aamupalalla syvennymme sateenkaarikysymyksiin yhteiskunnassa ja työelämässä.

Juristiliitto ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA ry järjestävät yhteisen Pride-aamupalatilaisuuden Helsingissä. Tule kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja ja tapaamaan liittojen jäseniä!

Tapahtumasta saat ajatuksia siihen, miten jokainen meistä voi toimia tasa-arvoisemman ja yhdenvertaisemman yhteiskunnan ja työelämän eteen.

Tilaisuuden puhujina ovat SDP:n kansanedustaja, eduskunnan sateenkaariverkoston puheenjohtaja ja juristi Elisa Gebhard sekä Trans ry:n puheenjohtaja, sukupuolen moninaisuuden asiantuntija ja sosionomi Valo Vesikauris.

Tilaisuudessa kuulet:

  • Eduskunnan sateenkaariverkoston toiminnasta
  • Sateenkaarioikeuksista ja siitä, millaista vaikuttamistyötä niiden eteen tällä hetkellä tehdään
  • Konkreettisia vinkkejä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden parantamiseen työpaikalla
  • Kuinka kohdata seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt inklusiivisesti

 

Tilaisuuden puhujat 

elisa-gebhard.jpg

Elisa Gebhard on juristi ja SDP:n ensimmäisen kauden kansanedustaja Helsingistä. Hän toimii eduskunnan sateenkaariverkoston puheenjohtajana ja yhdenvertaisuuden sekä tasa-arvon edistäminen kuuluvat hänelle tärkeimpiin poliittisiin teemoihin. Hän on myös eduskunnan lakivaliokunnan sekä suuren valiokunnan jäsen. 

 

valo-vesikauris.jpg

Valo Vesikauris on Trans ry:n puheenjohtaja ja monenlaista vaikuttamistyötä tehnyt muunsukupuolinen aktivisti. Hän haluaa, että sukupuolivähemmistöön kuuluvat ihmiset voivat olla mukana työelämässä ja muutenkin osallistua yhteiskuntaan omana itsenään ilman pelkoa syrjinnästä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 24.6. klo 16. 

Valitettavasti 14.6. jälkeen varmistettujen osallistujien erikoisruokavalioita ei voida huomioida, sillä hotelli on pyytänyt ruokavaliolistat ennakkoon. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut tilaisuuteen ja toivomme, että aamupalapöydästä löytyy jokaiselle jotain!

Tapahtuma on tarkoitettu Juristiliiton ja YKAn jäsenille ja se on näiden liittojen jäsenille ilmainen. Tilaisuutta ei voi seurata etäyhteydellä.

Tapahtuma järjestetään Helsingissä Hobo Hotelissa (Kluuvikatu 4). Hobo Hotel on yksi Helsinki Priden virallisista yhteistyökumppaneista ja virallinen Pride House 2024. Tapahtumapaikka on esteetön.

Huomioittehan, että tapahtumassa saatetaan ottaa kuvia, joita hyödynnetään järjestäjien viestintäkanavissa. Kerrothan tilaisuuteen saapuessasi, jos et halua tulla kuvatuksi.

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Kaikki tilaisuuteen osallistuvat sitoutuvat periaatteiden noudattamiseen.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 24.6.2024 16:05

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   25.6.2024 09:00
Päättyy:   25.6.2024 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hobo Hotel

Kluuvikatu 4
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

juristiliitto_viininpunainen_rgb-1.png

yka_vaaka_rgb-1.png

Tilaisuuden järjestävät Juristiliitto ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA ry. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu vain näiden liittojen jäsenille.

Lisätietoja:
tapahtumat@juristiliitto.fi