Tapahtuman oletuskuva

AKYn webinaari: Yrittäjä - vahvista hyvinvointitaitojasi

18.4.2024 16:00

webinaari

Yrittäjyyteen liittyy monenlaisia taitoja, ja niistä keskeisin on taito huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Webinaari on suunniteltu erityisesti yrittäjien hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi.

Webinaarissa saat välineitä, joilla rakennat kestävämmän ja tasapainoisemman arjen yrittäjyyden keskellä. Opit tunnistamaan stressin merkkejä ja saat keinoja sen hallintaan, kehittämään ajanhallintataitojasi ja löytämään uusia tapoja ylläpitää henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi vaativankin yrittäjyyden rinnalla.

Kouluttajana toimii Loimu ry:n työnohjaaja ja uravalmentaja Petra Bedda.

 

Ilmoittaudu mukaan

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille Juristiliiton jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä tai toimivat yrittäjinä.

Webinaarin järjestäjä

Webinaarin järjestää AKY - Akavalaiset yrittäjät. AKY toimii sen jäsenliittojensa yhteistyöelimenä ja täydentää akavalaisten yrittäjien edunvalvontaa.

Juristiliitto on AKYn jäsenjärjestö, ja kaikki Juristiliiton jäsenet kuuluvat AKYyn automaattisesti. Jäsenet saavat alennusta AKYn palveluista, pääsevät verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja voivat osallistua webinaareihin sekä livetapahtumiin.

Ilmoittaudu

 

 

Ajankohta

Alkaa:  

18.4.2024 16:00

Päättyy:  

18.4.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari


Lisätiedot

Tapahtuman järjestää AKY - Akavalaiset yrittäjät. Tapahtuma on maksuton Juristiliiton jäsenille. 

Lisätietoja:
tapahtumat@juristiliitto.fi