Tapahtuman oletuskuva

Aivoergonomia ja itsensä johtaminen

24.4.2024 16:00

Zoom

Tapahtuman tallenne on katsottavissa jäsenportaalissa kirjautumisen takana.

 

Nopeassa ja hektisessä työmpäristössä aivoterveellisten työtapojen omaksuminen on tärkeässä roolissa osana itsensä johtamista. Pienilläkin aivoergonomiaa tukevilla tavoilla vaikutamme merkittävästi omaan jaksamiseen ja keskittymiskykyyn. 

Webinaarissa syvennytään asiantuntija Mona Moisalan johdattamana siihen, miten johtaa omaa työtään fiksulla ja aivoterveellisellä tavalla.

Webinaarissa käydään läpi ajatustyön kuormitustekijöihin liittyvää tutkimusta erityisesti juristin työn näkökulmasta. Webinaarissa saat tehokkaita asiantuntijan vinkkejä työn johtamiseen ja palautumiseen. Saamiesi oppien avulla johdat itseäsi aivoystävällisemmin ja varmistat riittävän palautumisen ja tärkeiden asioiden aikaansaamisen kiireenkin keskellä.

 

Syvenny aiheeseen työpajassa!

Webinaari saa jatkoa keskiviikkona 15.5. järjestettävässä Aivoergonomia ja itsensä johtaminen -työpajassa! 

Työpajassa perehdytään lisää aivoterveelliseen itsensä johtamiseen. Työpajassa tehdään itsenäistä työskentelyä sen suhteen, miten viedä aivoergonomiset työtavat käytäntöön omassa työssä tai opinnoissa. Harjoitusten avulla pääset pohtimaan, miten juuri sinun työtäsi saisi tuunattua aivoystävällisemmäksi ja jaksamista paremmin tukevaksi. Työpaja sisältää vain itsenäistä työskentelyä (ei ryhmätyöskentelyä). 

Webinaariin ja työpajaan ilmoittaudutaan erikseen. Työpaja järjestetään Zoom-alustalla. Voit ilmoittaudu työpajaan täältä.

 

Kouluttajana psykologian tohtori ja aivotutkimuksen asiantuntija Mona Moisala

mona-moisala-leveys-500.jpg

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori. Hän on tutkinut muun muassa aivojen ylikuormittumista ja keskittymiskykyä.  Moisala on laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaatiotulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Hänen tavoitteenaan on auttaa ajatustyöläisiä tekemään työtään aivoystävällisemmin.

 

Ilmoittaudu mukaan

Aivoergonomia ja itsensä johtaminen -webinaariin ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 23.4. klo 16. 

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Osallistujat saavat osallistumislinkin ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Tilaisuuden tallenne on jälkikäteen nähtävillä jäsenportaalissa 24.6.2024 saakka.

Asiantuntijalle voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

24.4.2024 16:00

Päättyy:  

24.4.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu vain Juristiliiton jäsenille.

Lisätietoja:
tapahtumat@juristiliitto.fi