15.3.2023 16:00

Zoom

Juristien monet kasvot

- Yrittäjyys lakialalla

 

Tapahtuman tallenne on katsottavissa jäsenportaalissa kirjautumisen takana.

 

Oman laki- tai asianajotoimiston perustaminen on monen juristin uratavoite. Yrityksen perustamiseen liittyy monia kysymyksiä: minkä yritysmuodon valitsee, toimiiko yksin vai yhtiökumppaneiden kanssa, miten markkinoi ja mistä saada asiakkaita, riittääkö toimeentulo ja miten kilpailukykyistä yritystä voi kasvattaa. Suuri kysymys on myös oma käytännön kokemus juridiikasta - onko se riittävällä tasolla ja mistä saada tukea? 

Juristien monet kasvot –sarjan jaksossa keskustelemme yrittäjyydestä lakialalla. Panelisteina ovat mukana lakiasiaintoimisto Byro Legal Oy:n yksi perustajista Heikki Lindroos asianajotoimisto Sopiva Oy:n perustanut Marjaana Mäkelä sekä asianajotoimisto Dottir Oy:n yksi perustajista Jaakko Lindgren. Panelistit kertovat omakohtaisia kokemuksiaan siitä, millaista on siirtyä työntekijästä yrittäjäksi. 

Webinaarissa keskustelemme: 

  • Panelistien urapoluista ja innostuksesta yrittäjyyteen   
  • Yrityksen perustamisesta ja sen alkutaipaleesta  
  • Yrittäjyyden haasteista ja yllättävistä puolista 
  • Työn merkityksellisyydestä ja onnistumisen hetkistä 
  • Millainen on hyvä yrittäjä ja millaista osaamista lakialan yrittäjällä tulee olla   
  • Vinkeistä yrittäjyydestä kiinnostuneille  

Webinaari on erinomainen mahdollisuus kuulla yrittäjäkollegoiden kokemuksia ja esittää heille kysymyksiä!  

Juristien monet kasvot -sarja

Juristien monet kasvot -paneelikeskustelusarjassa puhutaan avoimesti ja rehellisesti siitä, millaista juristin arki on erilaisissa tehtävissä ja miten tehtäviin voi hakeutua.

Juristeja toimii mitä kiinnostavimmissa tehtävissä kansainvälisissä suuryrityksissä, pienten toimistojen yksinyrittäjinä, virkamiehinä, tuomareina ja ihmisoikeuksien puolustajina – missä tarvitaan vaikuttamista ja lakituntemusta, sieltä löydät juristin! Sarja avartaa ymmärrystä siitä, millaisia yksilöllisiä urapolkuja oikeustieteellinen koulutus mahdollistaa. 

Sarjan kevään kahdessa jaksossa teemana on yrittäjyys. Ensimmäisessä webinaarissa keskustelemme yrittäjyydestä laki- tai asianajotoimiston perustaneiden yrittäjien kanssa. Toisessa webinaarissa syvennytään yrittäjyyteen muilla toimialoilla. 

Tutustu webinaareihin:

Ilmoittautuminen 

Juristien monet kasvot -sarjan kuhunkin webinaariin ilmoittaudutaan erikseen. Yrittäjyys lakialalla -webinaarin ilmoittautuminen päättyy 14.3. klo 16. 

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuden tallenne on jälkikäteen nähtävillä jäsenportaalissa 15.5.2023 saakka. 

Panelisteille voi lähettää ennakkokysymyksiä ilmoittautumislomakkeessa. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös chattikentässä webinaarin aikana. Webinaarin juontajana toimii juristi Minna Rahja

Tervetuloa mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.3.2023 16:00

Päättyy:  

15.3.2023 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Lisätiedot

Webinaarin järjestää Juristiliitto. Webinaari on maksuton Juristiliiton jäsenille.

Lisätietoja webinaarista antaa

Tuula Launonen (09) 8561 0322 tapahtumat@lakimiesliitto.fi